CROWDFUNDING TILL GREIT - Tanzaniaprojekt

lördag 30 juli 2022

Lisbeth Alm

CROWDFUNDING TILL GREIT

Med stor stolthet konstaterade Lisbeth Alm att den crowdfunding som initierades i båda klubbarna gav henne möjlighet att bjuda deltagare och koordinatörer på en fin gemensam och mycket uppskattad middag på plats i Nzega. Stort tack till alla medlemmar som gjorde detta möjligt. (läs mer)

Vid båda klubbarnas lunchmöten den 21 och 24 maj gjordes ett upprop att swisha en 10:a (eller mer) till Entreprenörskapskursens middag för de fem kvinnorna och de båda koordinatorerna vid Pär och Lisbeths besök i Nzega i juni. Crowdfundingen inbringade 1100 kr. Pengarna räckte till buffémiddag för hela gruppen på en av Nzegas restauranger ”Forest Inn” och även ytterligare måltidskostnader för våra koordinatörer under projektveckan. Ett fint bidrag som gjorde det möjligt att träffas kring ett restaurangbord och prata, skratta och fundera kring entreprenörens utmaningar och målbilder.

/Hälsningar Lisbeth Alm

Samverkan mellan de två Rotaryklubbarna i Alingsås - utbildning i entreprenörskap av innevånare i Tanzania